به وب سایت دکتر شهناز امینی جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی و لاپاراسکوپیست پیشرفته و جراحی ترمیمی و زیبایی زنان خوش آمدید.

 
  
نوبت دهی اینترنتی پرسش از دکتر
 
گروه سوالات:
سوال بیمار:( 1395/06/04)

سلام خانم دکتر عزیزم.من دوهفته پیش برای اولین بار ب شما مراجعه کردم برای بارداری گفتید همه چیم نرماله و ی سری ازمایشات گفتید انجام بدم این هفته ب مطبتون میام برای نتیجه ازمایشات.فقط یه چیزی ذهنمو درگیر کرده منو درگیر کرده من ۱۰کیلو اضافه وزن دارم وبخاطر سن همسرم میخوام زود باردار شم چیکار کنم؟ایراد داره؟من بخاطر کم کاری تیرویید چاق شدم و۱۵ کیلو کم کردم

پاسخ دکتر شهناز امینی:
 سلام عزیزم نگران نباشید اگر توانستید روند کاهش وزن را ادامه دهید و در غیر این صورت اگر مجبور هستید باردار شوید کم کاری تیروئیدتان هم باید درمان شود و پس از درمان اقدام به بارداری کنید
سوال بیمار:( 1395/06/03)

سلام خانم دکتر ۲۶ تیر تاریخ اخرین پریودمه. به حساب خودم ۲۲ مرداد باید پریود میشدم که نشد.روز ۲۶ مرداد بی بی چک زدم مثبت شد و همون روز از بتا دادم شد ۴۰ دکترم گفت عدد بتا کمه ۳ روز دیگه از رو تکرار کنم که متاسفانه دچار خونریزی و کمردرد شدید شدم و ۳ روز بعد بتا شد ۶ حالا سوالم از شما اینه ایا من باردار شده بودم و دچار سقط شدم؟ اخه دکترم میگه اینقدر این فاصله کم بوده که اصلا این رو به حساب سقط نذار و سوال بعدیم اینه که ایا میتونم از ماه بعد که پریود شدم برای بارداری اقدام کنم؟نیاز به اقدام خاصی هست؟ دکترم میگه اسپرین بخوری خوبه در ضمن همسر من ۳ ماهه واریکوسلش رو عمل کرده و من قبلش اصلا باردار نمیشدم حدود ۱ سال بود اقدام داشتیم خواهش میکنم ازتون به دو تا سوالم جواب بدین ممنون از شما

پاسخ دکتر شهناز امینی:
 سلام عزیزم برای مطمئن بودن از تست بارداری مثبت بهتر است عدد تست بالای 200 باشد که بیشتر احتمال بارداری وجود دارد اعداد پایین تر احتمال بارداری کم تر است و شما میتوانید ماه بعد اقدام به بارداری کنید و فعلا نیاز به مصرف آسپرین ندارید
سوال بیمار:( 1395/06/03)

سلام خانوم دکترمهربون.من میخوام باردارشم 23سالمه بایدچیکارکنم آزامایشی معاینه ای چیزی لازمه راهنماییم کنین؟

پاسخ دکتر شهناز امینی:
 سلام عزیزم شما نیاز به ویزیت و انجام ازمایشات قبل از بارداری دارید
سوال بیمار:( 1395/06/02)

با سلام و درود بی پایان محضر خانوم دکتر از اینکه از نظر روحی و فکری کمکم کردید بی نهایت متشکرم امیدوارم همیشه سربلند باشید.به قول شما زمانی که من خونریزی دیدم پس این علامت سالم بودن پرده بکارت همسرم میباشد.از نظر روحی آرام شدم. پس بنا به گفته حضرتعالی بعضی از پسرها نیز وجود دارد که همسرشان را برای اخذ گواهی سلامت به دکتر نمیبرند، پس فقط من نیستم که همسرم را جهت اخذ گواهی سلامت پرده بکارت به دکتر نبرده ام.آیا اینچنین هست؟ خیالم راحت باشه خانوم دکتر؟ و این دغدغه را از ذهنم بیرون بکنم که چرا به دکتر نبردم؟ این آخرین سوالم بود امیدوارم که مرا بخاطر سوالاتم بخشیده باشید.منتظر پاسخ مادرانه تان هستم.یا علی...

پاسخ دکتر شهناز امینی:
 
 سلام اقا داماد : بله بسیارند کسانی که نامزد خود را معاینه بکارت  نمی برند و معاینه ای ها در اقلیتند.به همسر خودتان اطمینان  و محبت کنید و  نتیجه خوبو بازخورد انرا ببینید / 

سوال بیمار:( 1395/06/03)

سلام. من در هفته 16 بارداری سونوی سلامت جنین انجام دادم: جفت قدام و گرید صفر و تا مجاورت internal.osکشیده شده است. فاصله دیستال جفت تا internal.oس به اندازه 10mm می باشد. طول کانال سرویکس 34mmو بسته می باشد. مایع آمنیوتیک با توجه به سن طبیعی است. خانم دکتر با توجه به اینکه در سونو جفت قدامی است آیا مشکلی وجود دارد؟ آیا امکان پیاده روی ونزدیکی و فعالیت های روتین را دارم یا خطرناک است. باتشکر

پاسخ دکتر شهناز امینی:
 
سلام عزیزم جفت قدامی مشکلی ندارد و میتوانید با احتیاط روزی نیم ساعت پیاده روی نمایید و نزدیکی هفته ایی دو بار مشکلی ندارد

قبلی 1 2 3 4 5  ... بعدی 
  
 

دکتر شهناز امینی

دکتر شهناز امینی جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی و لاپاراسکوپیست پیشرفته و جراحی ترمیمی و زیبایی زنان در سال 1372 در رشته جراحی زنان و زایمان از دانشگاه علوم پزشکی تهران با درجه عالی فارغ التحصیل گردید.

بیوگرافی کامل »
  
 
شنبه ۱۳:۰۰ تا ۱۹:۰۰
یکشنبه ۱۳:۰۰ تا ۱۹:۰۰
دوشنبه ۱۳:۰۰ تا ۱۹:۰۰
سه شنبه ۱۳:۰۰ تا ۱۹:۰۰
چهارشنبه ۱۳:۰۰ تا ۱۹:۰۰
نوبت دهی اینترنتی
  
 

آدرس مطب دکتر شهناز امینی : میدان آرژانتین، خیابان الوند، بلافاصله بعد از بيمارستان كسري، دست چپ خیابان راشل كوري(خ 27)، پلاك 10 ،طبقه همكف ،

مشاهده بر روی نقشه مشاهده