به وب سایت دکتر شهناز امینی جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی و لاپاراسکوپیست پیشرفته و جراحی ترمیمی و زیبایی زنان خوش آمدید.

 
  
نوبت دهی اینترنتی پرسش از دکتر
 
سوال شما:( 1395/06/15)

سلام خانم دکتر عزیز وقتتون بخیر 34 ساله هستم، خرداد امسال پانکچر و انتقال جنین انجام دادم که نگرفت، تصمیم داشتم این ماه برای انتقال 3 جنین فریز دوباره برم و داروی استرادیول والرات رو از روز دوم پریود شروع کردم و تا امروز که 10پریودم هست خوردم و باید روز 14 پریود مراجعه کنم، اما با توجه به قد و وزنم (157 سانتیمتر و وزن 68 کیلوگرم) فکر کردم اگه بتونم با یه رژیم زیر نظر متخصص توی 40 روز وزنم رو 4-5 کیلوگرم کمتر کنم و ماه بعد برای انتقال برم بهتره و احتمال موفقیتش بیشتره، اما از طرفی این ماه تا امروز دارو خوردم خانم دکتر، 1- به نظرتون اگه دارو رو قطع کنم بدنم از لحاظ هورمونی به هم نمیریزه تا ماه آینده که تأثیر منفی بذاره روی موفقیت انتقال؟ 2- ارزش داره که وزنمو کم کنم و ماه بعد برم؟ چقدر تأثیر داره؟ مثبت یا منفی؟ نظر شما چیه؟ خیلی متشکرم اگه جوابمو سریع بفرمایید خیلی ممنون میشم.

پاسخ دکتر شهناز امینی:
 سلام عزیزم اگر وزنتون کم بشه احتمال سقط خیلی کمتر میشه خیر قطع دارو مشکلی نداره اگر بتونید تو کوتاه زمان وزنتون رو کم کنید خوبه
تعداد بازدید از این سوال : 105
  

   نظر خود را در رابطه با این پرسش و پاسخ بنویسید

 
  
 

سیستم پرسش و پاسخ

برای ثبت و پیگیری سوالات خود میتوانید به لینک های زیر مراجعه فرمایید.

پیگیری سوال شما  ثبت سوال جدید مشاهده سوالات شایع