به وب سایت دکتر شهناز امینی جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی و لاپاراسکوپیست پیشرفته و جراحی ترمیمی و زیبایی زنان خوش آمدید.

 
  
نوبت دهی اینترنتی پرسش از دکتر
 
سوال شما:( 1394/07/28)

سلام خانم دکتر از اینکه وقت گرانبهایتان را در اختیار ما قرار میدهید کمال تشکر را دارم اجرتان با امام حسین (ع) من سی شهریور عکس رنگی رحم گرفتم که چهار روز لکه بینی داشتم الان از وقت پریودم چند روزه که گذشته با توجه به اینکه من اصلا این ماه نزدیکی نداشتم دکتر امروز برام دوعدد آمپول پروژسترون تجویز کرد و گفت که کیست هم ندارم ولی از امروز در ترشحاتم رگه ی خونی خیلی کم دیدم اصلا شبیه لکه بینی نیست 1.آیا آمپول را تزریق کنم 2.چون سابقه ی ep مکرر هستم آمپول عوارض به نفع تکرار ep میزاره ؟ 3.چون یک لوله دارم دکتر قرص لتروزول بهم داد این قرص ریسک ep را افزایش میده ؟

پاسخ دکتر شهناز امینی:
 سلام دخترم فعلا تزریق نکنید صبر کنید اگر شک دارید اول آزمایش خون بتا دهید وقتی بارداری منفی باشد شک به خارج از رحمی منتفی است
تعداد بازدید از این سوال : 380
  

   نظر خود را در رابطه با این پرسش و پاسخ بنویسید

 
  
 

سیستم پرسش و پاسخ

برای ثبت و پیگیری سوالات خود میتوانید به لینک های زیر مراجعه فرمایید.

پیگیری سوال شما  ثبت سوال جدید مشاهده سوالات شایع