به وب سایت دکتر شهناز امینی جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی و لاپاراسکوپیست پیشرفته و جراحی ترمیمی و زیبایی زنان خوش آمدید.

 
  
نوبت دهی اینترنتی
 
گروه سوالات:
سوال بیمار:( 1400/08/16)

سلام خانم دکتر: من بیمار آقای دکتر علوی هستم و 53 سال دارم.آخرین زایمان من سال 73 توسط ایشان بوده و بعد از آن یک عمل کورتاژ(مول بچه خور) در سال 75 داشتم و بعد از عمل هیچگونه مشکلی نداشتم. اما تقریباً دو سال است که پریودم منظم ولی طولانی و بسیار شدید همراه با دفع لخته می باشد. در حال حاضر سیکل های پریود هم نامنظم شده مثلاً دو ماه پریود نمی شوم و ماه بعد بصورت شدید و یا معمولی می شود.می خواستم بپرسم برای درمان یائسگی خدمت شما مراجعه نمایم یا این روند عادی می باشد. ضمناً لازم بذکر است بر اثر این خونریزی های شدید در این سن دچار نارسایی قلبی هم شده ام که در حال معالجه می باشم.ممنون از توجه شما.

پاسخ دکتر شهناز امینی:
سوال بیمار:( 1400/08/17)

سلام وقتتون بخیر. من حدود ۱۰ روز پیش با درد شکمی شدید به بیمارستان مراجعه کردم و بعد از آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی مشخص شد کیست هموراژیک و عفونت ادراری دارم. در حال حاصل قرص های مربوط به عفونت ادراریم کامل مصرف شدن و قرص ضد بارداری برای کیستم استفاده می‌کنم. یه سری درد های لحظه‌ای و سریع دارم تو ناحیه زیر شکم. آیا نیاز به مراجعه دارم یا بعد از مصرف داروها باید به پزشک مراجعه کنم؟

پاسخ دکتر شهناز امینی:
سوال بیمار:( 1400/09/03)

سلام و خسته نباشید من بعد تموم شدن پریودم از پودر موبر استفاده کردم و‌از اون روز به بعد ترشحاتم بوی پودر رو میدن به نظرتون عفونت گرفتم یا اینکه با پریود شدنم این بو هم برطرف میشه؟

پاسخ دکتر شهناز امینی:
سوال بیمار:( 1400/09/03)

سلام و خسته نباشید خدمت شما عکس ازمایش پاپ اسمیر جهت نظر ارسال می گردد .

پاسخ دکتر شهناز امینی:
سوال بیمار:( 1400/09/10)

باسلام من به مدت هفت ماه قرص وروژست رو براي درمان كيست مصرف كردم الان يه هفته هست قرص رو مصرف نكردم ولي فقط دو روز لكه بيني خيلي كم داشتم آيا اين لكه بيني يعني پريود شدم يا هنوز پريودم شروع نشده است ؟ لطفا رهنمايي فرماييد.

پاسخ دکتر شهناز امینی:
قبلی ... 381 382 383 384 385  ... بعدی 
  
 
دکتر شهناز امینی

دکتر شهناز امینی جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی و لاپاراسکوپیست پیشرفته و جراحی ترمیمی و زیبایی زنان در سال 1372 در رشته جراحی زنان و زایمان از دانشگاه علوم پزشکی تهران با درجه عالی فارغ التحصیل گردید.

بیوگرافی کامل »
  
 
شنبه ۱۳:۰۰ تا ۱۹:۰۰
یکشنبه ۱۳:۰۰ تا ۱۹:۰۰
دوشنبه ۱۳:۰۰ تا ۱۹:۰۰
سه شنبه ۱۳:۰۰ تا ۱۹:۰۰
چهارشنبه ۱۳:۰۰ تا ۱۹:۰۰
نوبت دهی اینترنتی
  
 

آدرس مطب دکتر شهناز امینی : میدان آرژانتین، خیابان الوند، بلافاصله بعد از بيمارستان كسري، دست چپ خیابان راشل كوري(خ 27)، پلاك 10 ،طبقه همكف ،

مشاهده بر روی نقشه مشاهده