به وب سایت دکتر شهناز امینی جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی و لاپاراسکوپیست پیشرفته و جراحی ترمیمی و زیبایی زنان خوش آمدید.
سلام خانم دکتر امینی عزیز خشکی واژن دارم و میخوام برای بارداری اقدام کنم و چون خشکی واژن دارم با درد نمیتونم از چه روغن یا روان کننده ای استفاده کنم که اسپرم رو از بین نبره و عفونت هم برای من نیاره؟. ژل لوبریکانت هم حساسیت دارم.
سلام وقت بخیر از بیمارانتون هستم چند ماهی است برای بارداری اقدام کردیم فعلا ناموفق بوده چون کارمند بانک هستیم نوبت تزریق واکسن کرونا به ما دادن تزریق واکسن چه برای من چه برای همسرم برای بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه؟ یا اثرش در بدن بعدا برای جنین باقی نمیمونه؟علاوه بر این چند ماه پیش هر دو کرونا گرفتیم و از خوب شدنمون حدود ۳/۵ میگذره
سلام وقتتون بخیر، لطفا هزینه لابیاپلاستی را بفرمایید و اینکه نیاز به همراه هست و داخل مطب انجام میشه یا بیمارستان
سلام من قصد بارداری دارم ولی تنبلی تخمدان دارم و پریودیم به شدت نامنظمه. اگه از روز اول پریودی تا ۱۴ روز شبی یک استروژن و از روز ۱۴ به مدت ده شب دوتا پروژسترون بخورم که پریودیم منظم شه از بارداری جلوگیری نمیکنه؟
سلام خسته نباشید ببخشید من یک بار رفتم معاینه بکارت نوشته بود دکتر داخلی اطفال زنان و پرده منو حلقوی تشخیص دادند دوباره رفتم یک متخصص زنان و گفتند تیغه ای یا سپتوم دار کدوم رو قبول کنم؟؟؟
دکتر شهناز امینی جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی و لاپاراسکوپیست پیشرفته و جراحی ترمیمی و زیبایی زنان در سال 1372 در رشته جراحی زنان و زایمان از دانشگاه علوم پزشکی تهران با درجه عالی فارغ التحصیل گردید.
آدرس مطب دکتر شهناز امینی : میدان آرژانتین، خیابان الوند، بلافاصله بعد از بيمارستان كسري، دست چپ خیابان راشل كوري(خ 27)، پلاك 10 ،طبقه همكف ،