به وب سایت دکتر شهناز امینی جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی و لاپاراسکوپیست پیشرفته و جراحی ترمیمی و زیبایی زنان خوش آمدید.
سلام خانم دکتر،میخواستم بدونم من ناخنم کاشته الان ۱ماهه باردارم مشکلی ایجاد میکنه واسه جنین؟آسیب میرسونه بهش؟
با سلام ٢٩ابان كورتاژ شدم ب دليل باردازي پوچ پريود قبلي ام خوب و طبيعي بود پريود اين ماهم با تاخير چند روزي اغاز شد و شدت زيادي داشت!اواخر دوره دو سه روزي دچار سردرد و ضعف و فشار پايين شدم والان دو سه روزي از پايان پريودم گذشته و امروز دوباره دچار ضعف و سردرد شدم و الان كه غروب لباس زيرم مقدازي خوني شده علتش چي ميتونه باشه و چكار بايد بكنم؟
سلام خانم دکتر عزیز و مهربان من الان ۱۲ روزه از عادتم میگذره ولی هنوز پریود نشدم و بیبی زدم منفی در اومد بعضی وقتها حالت تهوع هم دارم قصد بارداری هم نداشتم بیبی چک جوابش یعنی اشتباه بوده؟ کی ازمایش برم بهتر هست؟ سپاس
دکتر شهناز امینی جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی و لاپاراسکوپیست پیشرفته و جراحی ترمیمی و زیبایی زنان در سال 1372 در رشته جراحی زنان و زایمان از دانشگاه علوم پزشکی تهران با درجه عالی فارغ التحصیل گردید.
آدرس مطب دکتر شهناز امینی : میدان آرژانتین، خیابان الوند، بلافاصله بعد از بيمارستان كسري، دست چپ خیابان راشل كوري(خ 27)، پلاك 10 ،طبقه همكف ،