به وب سایت دکتر شهناز امینی جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی و لاپاراسکوپیست پیشرفته و جراحی ترمیمی و زیبایی زنان خوش آمدید.
سلام خانم دکتر اگر در روزهای غیر باروری(بجز روز دهم تا بیستم سیکل)منی در داخل رحم ریخته شود ؛ باردار میشوم؟
مشکل سوزش ادرار
سلام خسته نباشید.من درحال اقدام برای بارداری هستم یکبار اقدام کردیم ولی موفق نشدیم و دو ماه مکمل اسید فولیک مصرف کردم و همچنین قرص ویتامین دی و داستینکس. الان قرص هام تمام شده لازمه دوباره بیام مطب برای قرص؟یا دیگه لازم نیس مصرف کنم ؟
سوزش ادرار در بارداری تجویز دارو
دکتر شهناز امینی جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی و لاپاراسکوپیست پیشرفته و جراحی ترمیمی و زیبایی زنان در سال 1372 در رشته جراحی زنان و زایمان از دانشگاه علوم پزشکی تهران با درجه عالی فارغ التحصیل گردید.
آدرس مطب دکتر شهناز امینی : میدان آرژانتین، خیابان الوند، بلافاصله بعد از بيمارستان كسري، دست چپ خیابان راشل كوري(خ 27)، پلاك 10 ،طبقه همكف ،