به وب سایت دکتر شهناز امینی جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی و لاپاراسکوپیست پیشرفته و جراحی ترمیمی و زیبایی زنان خوش آمدید.
با سلام خدمت خانم دکتر - جواب آزمایش غربالگری سه ماهه اول را براتون ارسال میکنم - لطفا" نظر خودتون رو بگین - ممنون از لطف و محبت حضرتعالی
سلام خانم دکتر.من چون بچه اولم 35هفته به دنیا اومد دکترم برای بارداری مجددم امپول پرلوتون تجویز کرده و تا 36هفته باید ادامه بدم.و سوال من اینه میتونم امپول بتامتازون برای تشکیل ریه بزنم؟چون میترسم این بچمم زود بیاد و مشکل تنفسی پیدا کنه
سلام خانم دکترعزیز...من در هفته۵+۳۷هستم برای عمل سزارین دکتر زمان ۳+۳۸ را تعیین کرده آیا این زمان برای عمل زود نیست ...بهترین زمان چه موقع است؟باتشکرفراوان
من در هفته 35 بارداری هستم . دوهفته ای هست که دچار سفتی شکم شدید شدم . و شاید یک ساعت در روز این حالت را نداشته باشم. داروی هیوسین و مایعات هم استفاده میکنم اصلا تاثیری نداره. به خاطر درد در ناحیه ی واژن و کشاله های ران هم هیچ دارویی به من ندادند. و دکتر فقط گفت چون یکم بچه پایینه شیاف پروژسترون به من داد. و برای سفتی شکمم هم داروی ملین داد که هیچ اثری نداره . و همچنان سفتی شکم منو اذیت میکنه. تقاضای راهنمایی دارم. در ازمایش ادرارم هم مقداری باکتری بود که دکترم گفت نیازی به سفالکسین نیست.
سلام خانم دکتر.بنده وارد هفته 24 بارداری شدم.شما هفته پیش در پاسخ به این سوال من که هنوز حرکات جنین را به طور واضح حس نمیکنم فرمودین تا هفته اینده باید حرکات را لمس کنم در حالیکه من هنوز به غیر از نبض های کوچک یا گرفتگی گاه گاه عضلات شکم احساس دیگری ندارم.ایا این حالت طبیعی میباشد؟
دکتر شهناز امینی جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی و لاپاراسکوپیست پیشرفته و جراحی ترمیمی و زیبایی زنان در سال 1372 در رشته جراحی زنان و زایمان از دانشگاه علوم پزشکی تهران با درجه عالی فارغ التحصیل گردید.
آدرس مطب دکتر شهناز امینی : میدان آرژانتین، خیابان الوند، بلافاصله بعد از بيمارستان كسري، دست چپ خیابان راشل كوري(خ 27)، پلاك 10 ،طبقه همكف ،