به وب سایت دکتر شهناز امینی جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی و لاپاراسکوپیست پیشرفته و جراحی ترمیمی و زیبایی زنان خوش آمدید.
سلام وقت بخیر میشه راهنمایم کنید هفته ای 36هستم شکمم سفت میشه درد هم زیاد دارم دیروز هم دوبار خیس شدم موردی هم بوده مثل من
خانم دکترامینی سلام باردارم ماه پنجم در حال حاضر از آهن وکلسیم و قرص Femibion استفاده می کنم ولی معده درد شدید می گیرم می تونم به جای این قرصا ازSOFTGELS Prenatal Multi + DHA که بارداری قبلی به توصیه شما استفاده می کردم بخرم؟
با سلام جواب آزمایش غربالگری مرحله اول تقدیم میشود. با تشکر
دکتر شهناز امینی جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی و لاپاراسکوپیست پیشرفته و جراحی ترمیمی و زیبایی زنان در سال 1372 در رشته جراحی زنان و زایمان از دانشگاه علوم پزشکی تهران با درجه عالی فارغ التحصیل گردید.
آدرس مطب دکتر شهناز امینی : میدان آرژانتین، خیابان الوند، بلافاصله بعد از بيمارستان كسري، دست چپ خیابان راشل كوري(خ 27)، پلاك 10 ،طبقه همكف ،